Όταν η 12χρονη Meghan Markle κατατρόπωνε τις διαφημιστικές!

Η σημερινή Δούκισσα του Σάσσεξ υπήρξε από πολύ μικρή επαναστάτρια και μαχητική! Και υπάρχουν και ντοκουμέντα!

Όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Χάρι όλοι απόρησαν πώς μια τόσο δυναμική γυναίκα, μαχήτρια, φεμινίστρια έγινε δεκτή από έναν τόσο συντηρητικό θεσμό όπως το παλάτι. Παρόλα αυτά ο γάμος έγινε και αμέσως μετά η νέα Δούκισσα του Σάσσεξ εμφανίστηκε πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις του νέου της ρόλου. Μάλιστα αυτή η εμφάνισή της σχολιάστηκε έντονα:

lifemagazinegr_meghan_markle_ta_evale_me_tis_diafimistikes

Ειδικά όταν την ίδια μέρα ανακοινώθηκε ότι η γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ θα παραδώσει εντατικά μαθήματα… φερσίματος στη Μέγκαν! Και όλοι αναρωτήθηκαν πώς αυτή η δραστήρια και μαχητική γυναίκα θα μεταμορφωθεί στην απόλυτα υπάκουη Δούκισσα! Και το λεμέ διότι έχουμε λόγους σοβαρούς!

Μια 12χρονη στέλνει επιστολή στη Χίλαρι Κλίντον και ανατρέπει τις διαφημίσεις!

“Γεια σας, είμαι η Μέγκαν Μαρκλ και είμαι 12 χρόνων. Είμαι εδώ για να πω ότι οι διαφημίσεις μας λένε πράγματα που συνήθως ούτε που παρατηρούμε. Για παράδειγμα, οι διαφημίσεις απορρυπαντικών”. Έτσι ξεκίνησε η “μάχη” της 12χρονης τότε Μαρκλ, ενάντια σε ένα διαφημιστικό καθαριστικού που απεικόνιζε μόνο γυναίκες να πλένουν τα πιάτα. Ως μαθήτρια είχε γράψει επιστολή διαμαρτυρίας προς τη βιομηχανία καθαριστών, προς την Χίλαρι Κλίντον, αλλά και προς νομικούς συμβούλους, ζητώντας τους να αλλάξουν το περιεχόμενο της σεξιστικής διαφήμισης και τα όσα προσβλητικά ακούγονταν για το γυναικείο φύλο, υπονοώντας ότι οι γυναίκες ανήκουν αποκλειστικά στην κουζίνα τους. Η Meghan διηγήθηκε το όλο περιστατικό μιλώντας στα Ηνωμένα Έθνη, όπου εξήγησε πώς έφτασε να στείλει επιστολή στην ίδια τη Χίλαρι Κλίντον η οποία την άκουσε και να γίνει υπέρμαχος των γυναικείων δικαιωμάτων από τόσο μικρή ηλικία!


Η μαχητικότητα της Meghan έχει καταγραφτεί σε βίντεο, στο οποίο η μικρούλα διαβάζει στην κάμερα το γράμμα που έγραψε στη διαφημιστική ζητώντας να αλλάξει το περιεχόμενο του διαφημιστικού τους! Λίγες εβδομάδες μετά η διαμαρτυρία της Μαρκλ εισακούστηκε και η εταιρεία τροποποίησε τα όσα ακούγονταν στη σχετική διαφήμιση!

Αυτή είναι, λοιπόν, η νέα Δούκισσα του Σάσσεξ!

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία της εδώ:

Meghan Markle: Το story μιας κοινής θνητής που ζει το παραμύθι της Σταχτοπούτας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here