Αυτά είναι τα αδέρφια των πιο γνωστών celebrities!

Είναι διάσημοι, ηθοποιοί και τραγουδιστές. Και έχουν αδέλφια. Και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πώς είναι. Και η αλήθεια είναι ότι τα αδέλφια είναι ακόμη καλύτερα από τους διάσημους!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι τα αδέλφια των μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ; Αστέρες πρώτης κλάσης, ηθοποιοί και τραγουδιστές προέρχονται και αυτοί από οικογένειες, μικρές ή μεγάλες, με πολλά ή λίγα αδέλφια, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι γνωστά διότι απλούστατα δεν ασχολούνται με τη showbiz. Kαι είπαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές τέτοιες περιπτώσεις!

Ashton Kutcher

Το γνωρίζατε ότι αυτό το παλικάρι, που όλες οι γυναίκες ήθελαν για σύντροφο, που έχει ένα από τα υψηλότερα IQ του Χόλιγουντ έχει δίδυμο αδελφό; Ναι, έχει, τον Michael, με το οποίο όμως δεν μοιάζουν και για έναν -δυσάρεστο-λόγο. Ο αδελφός Kutcher γεννήθηκε δεύτερος, με υποξία και για το λόγο αυτό παλεύει εδώ και χρόνια με την εγκεφαλική παράλυση. Παρόλα αυτά είναι ένας υπερδραστήριος άνθρωπος που πάντα έχει τη στήριξη του διάσημου αδελφού του, Ashton.

lifemagazinegr_celebs_siblings_1

Οι αδελφοί Hemsworth!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τον Chris και τον Liam (και μέλλοντα σύζυγο της Miley Cyrus), γνωστοί ηθοποιοί και αγαπημένα “καλά” παιδιά του Χόλιγουντ. Είναι κούκλοι αν και δεσμευμένοι. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι έχουν και τρίτο στην παρέα, εξίσου κούκλο, τον Luke. Είναι και αυτός ηθοποιός αλλά γνωστός περισσότερο στην Αυστραλία, την πατρίδα και των τριών.

lifemagazinegr_celebs_siblings_2

Eddie και Tom

Με το ίδιο θανατηφόρο βλέμμα αλλά με λιγότερες φακίδες, ο αδελφός του Eddie Redmayne, Tom είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας!

lifemagazinegr_celebs_siblings_3

Έχει αδελφή η Cameron;

Ναι, έχει, μία που της μοιάζει πολύ. Αν η Cameron ήταν λίγο πιο κοντή και λίγο πιο… στρογγυλή τότε σίγουρα θα ήταν δίδυμη με την αδελφή της Chimene, η οποία υπήρξε και αυτή ηθοποιός.

lifemagazinegr_celebs_siblings_4

Όταν μπερδεύουν τον αδελφό σου με τον φίλο σου!

Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Blake Lively και του αδελφού της Eric αφού το παιδί είναι τόσο ωραίο που της τον έχουν χρεώσει για… γκόμενο, χωρίς πρώτα να ρωτήσουν “Ποιος είναι αυτός ο αψηλός;”!

lifemagazinegr_celebs_siblings_5

Κι άλλος Pitt;

Ναι, και μάλιστα διάσημος αλλά όχι στο χώρο του θεάματος αλλά στο χώρο των επιχειρήσεων και της φιλανθρωπίας. Ο Doug Pitt είναι ο μικρότερος αδελφός του Brad επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας και του real estate αλλά επίσης Πρέσβης Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών στην Τανζανία, και μέγας φιλάνθρωπος!

lifemagazinegr_celebs_siblings_6

Η μία πιο καυτή από την άλλη!

Η Penelope Cruz έχει μία πολύ hot αδελφή, τη Monica, που είναι εξίσου όμορφη και κολάζει τους συμπατριώτες της τους Ισπανούς ως μοντέλο και ως ηθοποιός! Λογικό!

lifemagazinegr_celebs_siblings_7

H Lady Gaga δεν είναι μόνη!

Διότι στον κόσμο έχει την αδελφή της Natali Germanotta, που δεν μοιάζουν πολύ όμως είναι πολύ αγαπημένες!

lifemagazinegr_celebs_siblings_8

Δύο οι άτακτες Cyrus!

Και η Miley έχει συνένοχο στις αταξίες της τη μικρή της αδελφή Noah, για την οποία είναι ζωντανό παράδειγμα και πολλές φορές η Noah μιμείται τις αταξίες της Miley!

lifemagazinegr_celebs_siblings_9

H ξανθιά και η μελαχρινή Kidman

Η Nicole Kidman έχει και αυτή μια αδελφή, την Antonia, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην Αυστραλία. Τη μάθαμε λίγο καλύτερα όταν πριν μερικά χρόνια πέθανε ο πατέρας τους και όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε στην Αυστραλία για την κηδεία.

lifemagazinegr_celebs_siblings_10

Grande και αυτός!

Η Ariana Grande δεν είναι μόνη στον κόσμο όσο έχει τον ετεροθαλή αδελφό της, Frankie, χορευτή, youtuber, ηθοποιό, παρουσιαστή, τραγουδιστή, παραγωγό και όσα άλλα επαγγέλματα θέλετε που να σχετίζονται με τη showbiz!

lifemagazinegr_celebs_siblings_11

O ανερχόμενος Watson

Η πανέμορφη Emma Watson έχει για αδελφό τον Alex, έναν ανερχόμενο ηθοποιό που μάλιστα έκανε μικρά περάσματα από κάποιες ταινίες Harry Potter όπου πρωταγωνιστούσε η αδελφή του ενώ εκτελεί και χρέη μοντέλου!

lifemagazinegr_celebs_siblings_13

Κι άλλη αδελφή Olsen!

Εκτός από τις δίδυμες, η οικογένεια Olsen διαθέτει και την Elizabeth, πολύ καλή ηθοποιό (και ίσως καλύτερη από τις αδελφές της που έκαναν αμελητέα καριέρα στη μεγάλη οθόνη) και ψηλότερη από τις αδελφές της!

lifemagazinegr_celebs_siblings_15

Parker and Parker!

Η Sex and the city Sarah Jessica Parker έχει έναν αδελφό με το… περίεργο όνομα Pippin (!), ο οποίος-τι πρωτότυπο!- είναι και αυτός ηθοποιός που όμως ασχολείται περισσότερο με το θέατρο, διδάσκει ηθοποιία και γράφει έργα!

lifemagazinegr_celebrities_siblings_16Διαβάστε ακόμη:

Πού κοιμούνται τα παιδιά των celebrities; Αυτά είναι τα υπερλούξ δωμάτιά τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here