Αγαπήστε το σώμα σας σήμερα!

Η Πένυ Κασφίκη έχει τον τρόπο να σας πείσει να το κάνετε!

Ένας καλός τρόπος για να αγαπήσετε οποιοδήποτε είδος γυµναστικής είναι ο άνθρωπος που θα σας µυήσει σε αυτήν να µπορεί να σας µεταδώσει την αγάπη του γι’ αυτό που κάνει. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να γυµνάζεστε σε έναν χώρο όπου πραγµατικά θα νιώθετε ασφάλεια και σε ένα περιβάλλον όπου θα αισθάνεστε όµορφα, όχι µόνο διότι είναι περιποιηµένος, αλλά διότι είναι και χαλαρωτικός, έχει άπλετο φυσικό φως, σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε κάποιο ορεινό καταφύγιο όπου απελευθερώνετε σώµα και νου! Αν αυτό που σας περιγράφουµε µοιάζει άπιαστο όνειρο τότε σηµαίνει ότι δεν έχετε γνωρίσει ούτε την Πένυ ούτε το Fitness House by Penny!

Με µότο της αυτό που έχει πει ο «πατέρας» του πιλάτες, Γιόζεφ Πιλάτες, ότι δηλαδή η καλή φυσική κατάσταση είναι το προαπαιτούµενο για την ευτυχία, η Πένυ δηµιούργησε ένα µοναδικό χώρο που αντανακλά και την προσωπικότητά της, αλλά και την αγάπη της για τη δουλειά της.

«Υπέροχος άνθρωπος, εκπληκτική γυμνάστρια, σωστή επαγγελματίας, πανέμορφος χώρος». Τα λόγια των πελατών της Πένυς τα λένε όλα!

Ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ θα µπορούσε να εργαστεί οπουδήποτε ως απλή γυµνάστρια όµως, προτίµησε να «παντρέψει» την ειδικότητά της (αποκατάσταση µυοσκελετικών δυσλειτουργιών και χρόνιων παθήσεων) µε τη µέθοδο Pilates και να απογειώσει το αποτέλεσµα σε κάθε ασκούµενο που αναλαµβάνει!

Η Πένυ είναι η επαγγελµατίας που θα σας µάθει να αγαπάτε το σώµα σας και θα σας πείσει ότι η γυµναστική δεν είναι αγγαρεία, αλλά πάθος για ζωή! «Σε 10 συνεδρίες θα νιώσετε καλύτερα, σε 20 θα δείχνετε καλύτερα και σε 30 συνεδρίες θα έχετε ένα εντελώς νέο σώµα» είπε κάποτε ο Πιλάτες για τη µέθοδό του και είχε δίκιο!

Η Πένυ συνεχίζει επάξια το έργο του έχοντας επίσηµη διεθνή πιστοποίηση στη διδασκαλία όλων των επιπέδων Pilates Mat και Pilates Equipment και ειδική κατάρτιση στη διδασκαλία και άσκηση ατόµων µε χρόνιες παθήσεις, µυοσκελετικούς τραυµατισµούς και εγκύους.

Στο Fitness House by Penny θα ανακαλύψετε εκτός από τη µαγεία του Pilates µε όργανα και του Pilates mat, τα οφέλη της Yoga, αλλά και την εντυπωσιακή Aerial Yoga που θα σας δώσει φτερά, καθώς και εξαιρετικά µαθήµατα Fat Burn για να κάψετε λίπος! Η ευτυχία, όπως λέει και η Χηµεία, είναι θέµα σεροτονίνης και αυτή εκκρίνεται όταν γυµναζόµαστε και όταν νιώθουµε ότι µας αγαπούν. Στο Fitness House by Penny θα ζήσετε και τα δύο!

Χαριλάου Τρικούπη 17, Γλυφάδα, Τηλ.: 6976582735, fitnesshousebypenny.gr, E-mail: pkasfiki@gmail.com, FB: Fitness House by Penny

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here