Έρχεται το υπερπολυτελές, πλωτό Ritz-Carlton!

Όταν ένας ξενοδοχειακός κολοσσός όπως η Marriott International ανακοινώνει ότι το 2020 θα πλέουν στις θάλασσες 3 πλωτά Ritz-Carlton τότε αυτό είναι είδηση από μόνο του!

 

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_5Οι κατασκευαστές του πιστεύουν ότι είναι ο ορισμός της κινητής πολυτέλειας στη θάλασσα. Βέβαια οι τουριστικοί συντάκτες του εξωτερικού είναι λίγο επιφυλακτικοί. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ανακοίνωση και μόνο μιας τέτοια θαλάσσιας προοπτικής τάραξε τα νερά!

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_6Σύμφωνα με την Marriott International, θα ναυπηγηθούν τρία πλωτά ξενοδοχεία που αναμένεται να καταπλεύσουν στα πιο πολυτελή λιμάνια μέχρι το 2020.

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_11Είναι γνωστή η πολυτέλεια που προσφέρει το Ritz-Carlton και τώρα αναμένεται να μεταφερθεί και στη θάλασσα!

149 πολυτελείς σουίτες έτοιμες για… booking!

Καθένα από τα πολυτελή γιοτ-ξενοδοχεία θα διαθέτει 149 σουίτες με εξαιρετικές παροχές όπως ακριβώς και τα ξενοδοχεία Marriott.

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_2Οι πιο περιζήτητες σουίτες αναμένεται να είναι δύο penthouses όπως ονομάζονται, στην κορυφή του πλοίου, με έκταση 138 τετραγωνικά η καθεμία που σχεδιάστηκαν από την Ritz-Carlton σε συνεργασία με τη σουηδική σχεδιαστική εταιρεία Tillberg Design.

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_3Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι οι κρατήσεις για τα πολυτελή δωμάτια θα ξεκινήσουν ήδη από τον άλλο μήνα!

Σαλόνια με θέα!

Αυτό που θα κάνει τη διαφορά σε αυτά τα κρουαζιερόπλοια είναι ότι θα προσφέρουν παροχές αντάξιες των ξενοδοχείων αλλά στη θάλασσα, διαπλέοντας μερικά από τα πιο glamorous λιμάνια της Καραϊβικής και της Μεσογείου, όπως το Κάπρι ή το Portofino.

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_4Έτσι, σε αυτά τα πολυτελή σαλόνια οι επιβάτες θα απολαμβάνουν φαγητό και ποτό με αστέρια Μισελέν και θέα το απέραντο γαλάζιο!

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_12
Το panorama lounge θα προσφέρει θέα στον ωκεανό όπως και η κορυφή ενός ξενοδοχείου

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_7Πισίνες όπως είναι φυσικό θα υπάρχουν περισσότερες από μία σε κάθε ντεκ ενώ θα προσφέρονται και υπηρεσίες σπα.

lifemagazinegr_ritz-carlton_ploto_10Το pool bar του πλωτού Ritz-Carlton θα φιλοξενεί και live εκδηλώσεις για τους ταξιδιώτες που θα επιθυμούν μια upscale εμπειρία ταξιδιού!

Διαβάστε ακόμη:

Ένα μοναδικό νεοκλασικό στον Πειραιά!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here