Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, που δεν είναι άλλη από τον οργασμό είναι συνυφασμένη με μεγάλους μύθους αλλά και μεγάλες αλήθειες. Πάμε να ρίξουμε φως… σε 5 από αυτές!

 

#1. + Οι άντρες μπoρούν να προσποιηθούν οργασμό

Σύμφωνα με μελέτη που εκπονήθηκε το 2010 ανάμεσα σε 180 άρρενες φοιτητές και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Research έδειξε ότι το 25% αυτών παραδέχθηκαν ότι προσποιήθηκαν οργασμό για τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

5-mustika-gia-ton-orgasmo-(4)

#2. Περισσότεροι οργασμοί = καλύτερη υγεία

Και όμως…η συχνότητα των οργασμών είνα άμεσα συνδεδεμένη με την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος γεγονός που συνεπάγεται επίσης καλύτερη ποιότητα ζωής, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ ειδικά για τους άντρες σημαίνει και χαμηλότερο κίνδυνο να παρουσιάσουν καρκίνο του προστάτη.

5 mystika gia ton orgasmo

 

#3. Πολλαπλός οργασμός ανδρικό = γυναικείο προνόμιο;

Ο πολλαπλός οργασμός είναι μια απόλαυση που μπορούν να απολαμβάνουν στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες. Για την ακρίβεια, η ειδοποιός διαφορά είναι ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς χωρίς περίοδο “ξεκούρασης” ανάμεσα σε αυτούς, σε αντίθεση με τους άνδρες των οποίων ο φυσιολογικός οργασμός ακολουθείται από μια περίοδο ξεκούρασης.

#4. ! Οργασμός μέσα από τις θηλές…

Άραγε μπορεί μια διέγερση των θηλών σε μια γυναίκα να οδηγήσει σε οργασμό; Η απάντηση είναι θετική, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται από τη διέγερση των γεννητικών οργάνων, οι ίδιες μπορούν να ενεργοποιηθούν και από την διέγερση των θηλών.

5-mustika-gia-ton-orgasmo-(2)

 

#5. Νυχτερινός οργασμός μια υπόθεση αυστηρά…αντρική (;)… ΝΟ 🙂

Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι ο νυχτερινός οργασμός ήταν μια υπόθεση που αφορούσε μόνο τους άντρες. Όμως μια αμερικανική μελέτη αποκάλυψε ότι ΝΑΙ μια στις τρεις γυναίκες (μέχρι την ηλικία των 45 ετών) μπορούν κάλλιστα να νιώσουν σεξουαλική διέγερση και κορύφωση στον ύπνο τους!

5 mustika gia ton orgasmo

Διαβάστε ακόμα:

LegalFling: Το νέο sex app που τρελαίνει τον πλανήτη!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here