Αυτή είναι η πιο γλυκιά και πρωτότυπη πρόταση γάμου! Δείτε το συγκινητικό βίντεο!

Ένας Αμερικανός είχε την πιο ωραία έμπνευση για να αιφνιδιάσει τη σύντροφό του και να της κάνει την πιο γλυκιά πρόταση γάμου!

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Υπάρχουν σενάρια και σενάρια, ρομαντικοί τύποι και αγαπησιάρες καρδιές. Αναφερόμαστε φυσικά στους κυρίους που για να εκφράσουν την αγάπη τους φτιάχνουν το τέλειο σκηνικό και κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους!

 

lifemagazinegr_prototypi_protasi_gamou_5Ο πιο συνηθισμένος τρόπος (δεν το λέμε με την… κακή έννοια!) είναι υπό το φως των κεριών ή σε κάποια παραλία ή ξαφνικά εν μέσω φίλων και γνωστών.

lifemagazinegr_prototypi_protasi_gamou_3

Υπάρχουν και εκείνοι που επιλέγουν να πάνε την καλή τους ένα ρομαντικό ταξίδι και εκεί να… ξεφουρνίσουν το μεγάλο νέο!

Ο κύριος που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω όμως, ήταν και πιο πρωτότυπος και πιο έξυπνος αλλά και πολύ συγκινητικός! Εκείνος και η καλή του έχουν πόρωση με την ανακάλυψη θησαυρών, την εξερεύνηση και την αρχαιολογία. Τι σκέφτηκε, λοιπόν; Έκρυψε ένα παλαιωμένο κουτί σε κάποιο σημείο σε ένα δάσος και πήγε την καλή του για εξερεύνηση. Πέφτοντας-δήθεν- πάνω στο κουτί και με πολύ ενθουσιασμό και οι δύο άρχισαν να το σκαλίζουν για να δουν τι είναι! Τη συνέχεια θα τη δείτε στο βίντεο!

Διαβάστε ακόμα:

Hot wedding τάσεις για το 2018!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here