Οι Απότομες αυξομειώσεις βάρους, η εγκυμοσύνη, η εφηβεία αλλά και άλλες αιτίες μπορούν να προκαλέσουν τις αντιαισθητικές ραγάδες σε διάφορα μέρη του σώματος. Αυτές οι μικρές ρωγμές του δέρματος όμως έχουν έναν “εχθρό”, που δεν είναι άλλος από την θεραπευτική κρέμα Benostan της Prenatale!

H Prenatale δε συμπεριλαμβάνεται τυχαία στα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ούτε είναι τυχαίο ότι αποτελεί μια αναγνωρισμένη επιλογή φαρμακοποιών και “πιστών” καταναλωτών, που την προτιμούν για την ασφαλή χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά τον τοκετό.

Στη σύστασή της κρέμας Benostan ξεχωρίζουν τα αγνά φυτικά στοιχεία με “πρωταγωνιστές” τα αντιοξειδωτικά και τις βιταμίνες που περιέχει το λάδι ελιάς σε συνδυασμό με πολύτιμα εκχυλίσματα όπως του αβοκάντο, του πίτουρου και του χαμομηλιού που έχουν την ιδιότητα να προλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων ραγάδων, αλλά και να θεραπεύουν τις ήδη υπάρχουσες. Άλλωστε όλα τα προιόντα της είναι βασισμένα στη μέθοδο της Φυσικής Εκχύλισης, ενώ η επιλογή των βοτάνων γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, τη δράση και τις ιδιότητες που αποδίδουν στο τελικό προϊόν.

Πιο συγκεκριμένα η Benostan έχει τις εξής ιδιότητες:

  • Προλαμβάνει το σχηματισμό ραγάδων
  • Συντελεί στη μείωση των νεοεμφανιζόμενων ραγάδων
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και ευνοεί τη σύνθεση κολλαγόνου

Βρείτε κι εσείς όλα τα προϊόντα Benostan αποκλειστικά στα φαρμακεία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here