Ο Μάκης Τσέλιος μας μιλά για τη γυναικεία ομορφιά & λάμψη!

Είναι πετυχημένος επαγγελματίας και κορυφαίος στο είδος του! Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής μόδας που έχει διαπρέψει σε Ελλάδα κι εξωτερικό μας μιλά για τη λάμψη και το πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση τη νέα χρονιά!

Συνέντευξη στην Κατερίνα Ποθητού

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο συχνό στιλιστικό λάθος που κάνουν οι γυναίκες μέσα στις γιορτές;

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι το μέτρο. Είναι επικίνδυνο να χάσουν το μέτρο προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν, βάζοντας έντονα χρώματα πάντα και πολλά αξεσουάρ. Θέλει μέτρο και σε αυτό. Υπερβολικό θεωρείται το κόκκινο χρώμα, όμως όταν φορεθεί ωραία μέσα στις γιορτινές μέρες είναι ένα χρώμα το οποίο λάμπει πραγματικά χωρίς να υπερβάλλει, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή.

Δεδομένου του ότι υπάρχουν πολλά είδη κόκκινου χρώματος που μπορούμε να επιλέξουμε, πώς μια γυναίκα θα επιλέξει το σωστό που της ταιριάζει;

Το κόκκινο χρώμα είναι ένα δύσκολο χρώμα. Μία ξανθιά μπορεί να το φοράει πάρα πολύ εύκολα. Εκεί που έχουμε μεγάλο πρόβλημα είναι με τις μελαχρινές. Θα πρέπει να συνδυαστεί με κάτι άλλο, με μαύρο ίσως, με αξεσουάρ απλά και να μην είναι υπερβολικό το ρούχο να είναι πιο μίνιμαλ.

Το 2019 τι θα δούμε στις τάσεις τι πρόκειται να φορεθεί;

Εκείνο που είναι τέλειο και θα μπορούσε να συνεχιστεί είναι ρούχα σωστής εφαρμογής που να αγκαλιάζουν το κορμί. Οι γραμμές να είναι πιο μίνιμαλ με μοντέρνες πινελιές επάνω. Άρα η κλασική πετυχημένη προβολή των ρούχων δεν έχει πάψει ποτέ να υπάρχει. Το καλοκαίρι έχουμε χρώματα πιο εύκολα, που αντέχουν στην έντονη ηλιοφάνεια.

Μία γυναίκα που είναι πολυάσχολη και έχει μία έντονη καθημερινότητα, εργάζεται, πώς θεωρείτε ότι μπορεί να εντάξει τη λάμψη στη ζωή της;

Αν ένας άνθρωπος έχει γούστο μπορεί να το καλλιεργήσει. Σίγουρα οι γυναίκες που ξέρουν να καλλιεργούν το γούστο τους μπορούν να πετύχουν τη λάμψη που επιθυμούν και να είναι μέσα στη μόδα και χωρίς να υπερβάλουν οικονομικά. Ο σκοπός δεν είναι να στοιχίζει πάρα πολύ αυτό που φοράνε, αλλά να είναι καλά συνδυασμένο. Αυτό είναι το κυριότερο θεωρώ!

lifemagazine.gr_faces_makis_tselios_moda_gunaikeia_omorfia

Εσείς για τις γιορτές τι θα προτείνατε σε μία γυναίκα;

Το μαυρόασπρο είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χρώμα γιατί θα μπορούσε να δημιουργήσει μια πολύ ωραία εικόνα. Αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται κάτι να λάμπει, οτιδήποτε. Για παράδειγμα ένα πολύ ωραίο φόρεμα, ένα ωραίο κοστούμι αυτές τις μέρες πρέπει να φορεθεί για να αισθανθεί ο κόσμος πιο καλά. Να δουλέψουμε κι εμείς και να κινηθεί το όλο σύστημα, γιατί είναι ανάγκη να κινηθεί και να δώσει λίγο ενθουσιασμό στους ανθρώπους!

Σχετικά με το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός αντρών στο χώρο της γυναικείας ομορφιάς, θεωρείτε ότι ο άντρας κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες της γυναίκας;

Οι άντρες ίσως αγαπάνε πιο πολύ τη γυναίκα κι επίσης έχουν μία γνώση της γεωμετρίας και της αρχιτεκτονικής πιο πολύ ανεπτυγμένη, μια ικανότητα πολύ χρήσιμη για το χώρο της μόδας.

Ποια είναι η κύρια πηγή της έμπνευσής σας;

Από τον καθημερινό άνθρωπο και τις ανάγκες που έχει να αντιμετωπίσει!

Διαβάστε ακόμη:

Η γυμνάστρια που μας βοηθά να γνωρίσουμε το σώμα μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here