Εμπειρία, άψογη τεχνογνωσία και σεβασμός στο εκάστοτε έργο τέχνης είναι οι βάσεις της «γκαλερί Κόντης»

Πλαισιώστε τα έργα τέχνης σας με περίτεχνα σχέδια και πανέμορφες κορνίζες, ώστε να δώσουν μια ξεχωριστή αίσθηση στο περιβάλλον που θα τοποθετηθούν!

lifemagazine.gr (2)

Μια ρομαντική ατμόσφαιρα νοσταλγίας σε πιάνει κάθε φορά που επισκέπτεσαι το μέρος αυτό! Νοσταλγία για την αυθεντική τέχνη με τα ανεπανάληπτα έργα και τις πανέμορφες αναπαραστάσεις που δημιουργούν τα χέρια καλλιτεχνών και που αντίγραφό τους δεν πρόκειται να βρεις πουθενά…απλά γιατί δεν υπάρχει!

lifemagazine.gr (4)

Mε μισό αιώνα εμπειρίας στο χώρο της τέχνης, η «Γκαλερί Κόντης» σίγουρα θα γίνει ένας αγαπημένος προορισμός όσων επιθυμούν να προμηθευτούν επώνυμους πίνακες από Έλληνες ή και ξένους ζωγράφους για να διακοσμήσουν το σαλόνι, το καθιστικό ή το γραφείο τους. Φυσικά τα ξεχωριστά αυτά έργα είναι μια υπέροχη και πρωτότυπη συνάμα πρόταση δώρου για τους αγαπημένους σας!

Διαβάστε την παρουσίαση στο νέο LIFE MAGAZINE και αναζητήστε το σε εμπορικούς σταθμούς της πόλης!

kodis gallery erga texnhs

Αν πάλι διαθέτετε δικά σας έργα τέχνης σε μουσαμά που χρειάζονται συντήρηση, το εργαστήρι που λειτουργεί στο χώρο είναι το κατάλληλο μέρος ώστε να κρατήσετε ζωντανά τα χρώματα και τις παραστάσεις. Ταυτόχρονα, οι εξειδικευμένες πλαισιώσεις των έργων με τοποθέτηση κορνίζας δικής σας επιλογής θα τους δώσουν μια ξεχωριστή λεπτή ομορφιά ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να τα στολίσετε σε τοίχους και διάφορες επιφάνειες.

lifemagazine.gr (3)

Οι υπηρεσίες της «Γκαλερί Κόντης» θα σας προσφέρουν ακριβώς τη λύση που σας ικανοποιεί καθώς είναι πλήρως εξειδικευμένες και προσαρμόζονται στα μέτρα σας προκειμένου να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν στις δικές σας ανάγκες. Κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά και προτείνεται μια λύση που να ικανοποιεί τον ενδιαφερόμενο, πάντα με γνώμονα το καλό αισθητικό αποτέλεσμα και το σεβασμό απέναντι στον πίνακα.

Αν λοιπόν ψάχνετε κι εσείς ένα μέρος με εξαιρετικές δημιουργίες σεβαστών καλλιτεχνών για να δωρίσετε στους αγαπημένους σας ή να τοποθετήσετε στο χώρο σας τότε σίγουρα το βρήκατε και δεν είναι άλλο από την «Γκαλερί Κόντης».

Κόντης Gallery:

Τιτάνων 26, Ελληνικό

Τηλ: 210 9901888

e-mail: kontisalexandros@gmail.com

Διαβάστε ακόμη:

Καλλιτέχνης ετών… 11! Δείτε αυτό το παιδί-θαύμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here