Ο μοναδικός 7.000 τ.μ. χώρος του Workout Hall υπόσχεται να εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αθλούμενους με τους έμπειρους προπονητές και τον σύγχρονο εξοπλισμό του

lifemagazine.gr (5)

Μια νέα εποχή για την εκγύμναση ξεκίνησε στα νότια προάστια, με την ανακαίνιση του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου που για ακόμα μια φορά καινοτομεί με τα new entries προγράμματα που παρέχει στα μέλη του! lifemagazine.gr (6)

Δοκιμάστε το Rowing για αερόβια άσκηση ή το Cross Training που θα βοηθήσει το σώμα σας να αποκτήσει δύναμη, αντοχή κι ευεξία. Πρωτοπορία στο χώρο της καρδιοαναπνευστικής άσκησης είναι το Cardio Fit, ενώ το γυναικείο κοινό θα αγαπήσει επιλογές όπως το Ladies Fit pads με συνδυασμούς χτυπημάτων και το Abs & Hips για επίπεδη κοιλιά και δυνατούς γλουτούς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

lifemagazine.gr

Οι λάτρεις του weight training από την άλλη σίγουρα θα «κολλήσουν» με το Strongman, που περιλαμβάνει άρσεις και μεταφορές αντικειμένων για ενδυνάμωση όπως και με το Power lifting για την ενίσχυση του μυϊκού συστήματος. Η καλύτερη πρόταση για να αλλάξετε το σώμα και τη ζωή σας!lifemagazine.gr (4)

WORKOUT HALL:

Κυβέλης & Ρόδων 6, Άλιμος

Τηλ: 2109902038 / 6980040999

www.workouthall.gr

email: info@workouthall.gr

Facebook: Workout Hall

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα μπορείτε να κερδίσετε απλά περπατώντας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here