Σώματος δόμηση: Αγαπήστε τον εαυτό σας σήμερα κιόλας!

Η καλή ποιότητα ζωής εξαρτάται από την καλή µας φυσική κατάσταση και οι personal trainers Ανδρέας Μπουραζάνης και Μαριλένα Μάνη έχουν τον τρόπο να µας φέρουν στο γυµναστήριο!

To «Σώματος Δόμηση» είναι ένας χώρος που σέβεται απόλυτα τις ανάγκες κάθε αθλούμενου. Με βασικό γνώμονα να σας προσφέρει καλή φυσική κατάσταση διότι αυτή σας εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ζωής, στο «Σώματος Δόμηση» θα βρείτε ένα φιλόξενο περιβάλλον για να αγαπήσετε τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης!

Από Personal Training, Group Personal Training μέχρι TRX και Pilates θα μάθετε να αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας! Ο Ανδρέας Μπουραζάνης, ένας έμπειρος γυμναστής και personal trainer, και η συνεργάτιδά του Μαριλένα Μάνη που θα σας μυήσει στη μέθοδο Pilates, μας εξήγησαν τη φιλοσοφία πίσω από το «Σώματος Δόμηση».

«∆ουλέψτε το σώµα σας για να αλλάξει!»

Η Μαριλένα Μάνη, personal trainer και η ίδια και pilates instructor στο «Σώµατος ∆όµηση», µας λέει ότι το µότο της είναι η αρχαία και πολύ σοφή φράση «Αγαθά κόποις κτώνται». «Αν θέλεις να αλλάξεις, δούλεψε γι’ αυτό», τονίζει και επισηµαίνει ότι στόχος της είναι να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στους αθλούµενους. «Για τη µέθοδο Pilates, η σωστή θέση σώµατος αποσκοπεί στην καλή ποιότητα ζωής και αυτό θέλω για όποιον ασκείται». Η Μαριλένα µάς εξηγεί ότι κάθε πρόγραµµα άσκησης είναι εξατοµικευµένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει ο καθένας µας, ώστε να δει αποτελέσµατα στο σώµα του. «Κάθε ασκούµενος έχει διαφορετική φυσική κατάσταση. Χρησιµοποιούµε τις µέγιστες δυνατότητές µας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσµατα», µας λέει.

 

«Μία ώρα την ηµέρα αρκεί!»

Ο personal trainer Ανδρέας Μπουραζάνης είναι ξεκάθαρος: «Πρέπει να αφιερώνουµε µία ώρα την ηµέρα στον εαυτό µας. Αυτό είναι το µότο µου και η φιλοσοφία µου. Στόχος µας στο Σώµατος ∆όµηση είναι η αλλαγή στην ποιότητα ζωής των µελών µας, υποστηρίζοντάς τους να κάνουν το fitness τρόπο ζωής. Για να το πετύχουµε αυτό προσαρµόζουµε το πρόγραµµα στον καθένα ατοµικά ενώ δηµιουργούµε το ιδανικό κλίµα άσκησης, φροντίζοντας να υπάρχουν max 4 άτοµα ανά ώρα στο χώρο άσκησης». «Αποστολή» του Ανδρέα, όπως µας εξηγεί, είναι η υγεία, η φυσική κατάσταση και η καλύτερη ποιότητα ζωής για καθέναν από τους ασκούµενους ξεχωριστά. Γι’ αυτό και έχει διαµορφώσει το πρόγραµµα “Personal Training”, δηλαδή προσωποποιηµένη προπόνηση για καλύτερα αποτελέσµατα µε εξατοµικευµένο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

 

Κωνσταντινουπόλεως 24, Γλυφάδα, Τηλ.: 210 8942938
Website: somatosdomisi.gr, Facebook: Σωµατος ∆οµηση, Instagram: Somatos Domisi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here