Ο άνθρωπος που θα θέλαμε να μας μυήσει στο CrossFit!

O Γιάννης Τριπολιτάκης είναι γεννημένος για το CrossFit και το CrossFit για τον Γιάννη! Level 2 Trainer στο Workout Hall, ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά κέντρα της Αθήνας, μας αποκάλυψε τι κάνει όταν δεν γυμνάζεται!

Συνέντευξη στη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

lifemagazinegr_giannis_tripolitakis_workout_hall (2)

Τι σηµαίνει για σένα η γυµναστική; Είναι τρόπος ζωής, επάγγελµα ή και τα δύο;

Για µένα είναι ξεκάθαρα τρόπος ζωής, γι’ αυτό και το κάνω µε τόση αγάπη. Καθηµερινά αντλώ δύναµη και ενέργεια από τη γυµναστική, πράγµα που προσπαθώ να µεταδώσω µέσα από τη δουλειά µου και ταυτόχρονα να µοιραστώ τα συναισθήµατα που µου προσφέρει µε όλο τον κόσµο.

Γιατί θεωρείς ότι είναι σηµαντικό να υπάρχει η γυµναστική στη ζωή µας;

Η γυµναστική είναι υγεία. Τα οφέλη της είναι πάρα πολλά τόσο σωµατικά, όσο και ψυχικά. Σε µια εποχή που η κοινωνία µας «µαστίζεται» από χρόνιες παθήσεις και στρες, αν δεν είναι η λύση, πιστεύω ότι είναι από τα πιο δυνατά όπλα στην καταπολέµησή τους.

Τι χρειάζεται για να αποκτήσει κανείς ένα καλογυµνασµένο σώµα που να το ζηλεύουν όλοι;

Χρειάζεται θέληση, υποµονή και επιµονή. Η δύναµη του ανθρώπου είναι τεράστια όταν πιστεύει κάτι και προσπαθεί. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα καλογυµνασµένο σώµα είναι η συστηµατική προπόνηση, η σωστή διατροφή και ο καλός ύπνος.

Γιατί πιστεύεις ότι το κοινό του CrossFit είναι τόσο «πωρωµένο» µε αυτό  το είδος; Τι παραπάνω προσφέρει;

Το CrossFit είναι το πιο ολοκληρωµένο fitness πρόγραµµα. Η µεταβλητότητα των προπονήσεων, δίνοντάς σου καθηµερινά µια νέα πρόκληση να ξεπεράσεις τα όριά σου, σε συνδυασµό µε την ένταση µέσα από την οποία έρχεται η επίτευξη του στόχου «εθίζει» τον κόσµο σ’ αυτό το είδος προπόνησης. Σε αυτό έρχονται να προστεθούν τα αποτελέσµατα, που εκτός από τα αισθητικά, ο ασκούµενος νιώθει µια ξεχωριστή ενέργεια και δύναµη στην καθηµερινότητά του.

lifemagazinegr_giannis_tripolitakis_workout_hall (3) Τι κάνεις όταν δεν γυµνάζεσαι;

Αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο µου στην οικογένεια και τους φίλους µου. Τα µικρά κενά τα γεµίζω διαβάζοντας για τη δουλειά µου, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να εµπλουτίζουµε συνεχώς τις γνώσεις µας και να εξελισσόµαστε µε τα νέα δεδοµένα.

Πώς ξεκινάει και πώς τελειώνει η µέρα σου;

Μ’ ένα φιλί στη γυναίκα µου. Είναι δίπλα µου µε µοναδική ενέργεια και αγάπη. Είναι πολύ σηµαντικό να έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και σε στηρίζουν.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ένα κορίτσι που όλο… τρέχει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here