Εκτός από ωραίος και ταλαντούχος ηθοποιός, ο Χρήστος Σπανός είναι ένας άντρας με καρδιά μικρού παιδιού! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Life Magazine μας μίλησε για τα επαγγελματικά του πλάνα, τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής, το γάμο του αλλά και τις δραστηριότητες που απολαμβάνει με την οικογένειά του!

Συνέντευξη στην Κατερίνα Ποθητού

Ποια είναι τα φετινά σου επαγγελματικά πλάνα; Που θα έχουμε την ευκαιρία να σε απολαύσουμε;
Θεατρικά έχω τη μεγάλη ευτυχία να είμαι σε μία σπουδαία παράσταση, στο Δείπνο Ηλιθίων με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Την παράσταση τη συνεχίζουμε για τρίτη σεζόν λόγω της μεγάλης επιτυχίας και αποδοχής που έχει από τον κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος & υπερήφανος γιατί συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ. Φέτος ξεκινήσαμε από Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο θέατρο και από τις 17 Οκτώβρη θα είμαστε στο θέατρο Κάππα. Τηλεοπτικά είμαι στη σειρά του Σκάι «Όσο έχω εσένα» που προβάλλεται καθημερινά, με έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα.

“Κάθε ρόλος είναι για μένα μία πρόκληση γιατί προσπαθώ να φανταστώ πώς σκέφτεται ο ήρωας, πώς κινείται, πως συμπεριφέρεται και γιατί” 

Με ποιον ρόλο έχεις ταυτιστεί περισσότερο από όσους έχεις κατά καιρούς υποδυθεί;
Πάντα με ιντριγκάρουν ρόλοι που να είναι μακριά από την δική μου ιδιοσυγκρασία. Γιατί μπαίνω σε μια διαδικασία να φανταστώ και να πλάσω έναν άνθρωπο διαφορετικό από μένα. Τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση υποδύθηκα χαρακτήρες διαφορετικούς από μένα. Κάθε ρόλος είναι για μένα μία πρόκληση γιατί προσπαθώ να φανταστώ πώς σκέφτεται ο ήρωας, πώς κινείται, πως συμπεριφέρεται και γιατί. Δεν προσπαθώ να ταυτιστώ. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου, άλλοτε περισσότερα άλλοτε λιγότερα.

Ονόμασέ μας τρία πράγματα που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ.
Το κινητό μου, ένα φυλαχτό που έχω και τις ωτοασπίδες μου.

lifemagazine_inteview_spanos

Διαβάστε τη συνέντευξη στο νέο LIFE MAGAZINE και αναζητήστε το σε εμπορικούς σταθμούς της πόλης!

Ποια είναι η πιο συναρπαστική δραστηριότητα πουμπορεί να μοιραστεί ένας πατέρας με την κόρη του;
Τρία πράγματα μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Βόλτα με τα ποδήλατα, ρακέτες στην παραλία αλλά και ξαπλωμένοι στην άμμο, καλοκαίρι, να μιλάμε για τη ζωή.

Πως αντιμετωπίζεις τον ανταγωνισμό στην επαγγελματική σου ζωή;
Ανταγωνιστικός δεν υπήρξα ποτέ με την έννοια να προσπαθήσω να αναμετρηθώ με κάποιον συνάδελφο. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς σαν ηθοποιός και να κάνω όμορφες συνεργασίες. Τη δουλειά αυτή την αγαπάω πολύ και θέλω να περνάω όμορφα και πάνω στη σκηνή αλλά και πίσω στα καμαρίνια.

“Δεν ξέρω αν είμαι υπερπροστατευτικός πάντως καταπιεστικός δεν είμαι” 

Είσαι παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα. Θα έλεγες ότι ο γάμος έχει αλλάξει τη σχέση σας;
Όταν αγαπάς τον άνθρωπό σου και είσαι αρκετά χρόνια μαζί του, είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι, η σχέση εξελίσσεται. Δεν είμαστε ίδιοι στα 25 στα 35 ή στα 40. Υπάρχει περισσότερη αγάπη, νοιάξιμο και φροντίδα. Όταν υπάρχει και ένα παιδί υπάρχουν και κοινοί στόχοι.

Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου υπερπροστατευτικό απέναντι στα μέλη της οικογένειάς σου;
Μ’ αρέσει να φροντίζω τους ανθρώπους που αγαπώ. Φροντίζω τους φίλους μου πόσο μάλλον την οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν είμαι υπερπροστατευτικός πάντως καταπιεστικός δεν είμαι.

Τι περιλαμβάνει η ιδανική βραδιά για εσένα;
Φαγητό σε ένα ήσυχο μαγαζί με ωραία παρέα.
Κρασί ή μπύρα;
Το χειμώνα κρασί το καλοκαίρι μπύρα.

Διαβάστε ακόμη:

“Με χαλαρώνει ο… ύπνος!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here